Organisaatio

Organisaatio ja palaute

Suomen Ystävät (SY) on täysin riippumaton ja sitoutumaton organisaatio. Se ei ole rekisteröitynyt yhdistys, ei kerää jäsenmaksua, eikä sillä ole virallista jäsenrekisteriä. Se ei toimi minkään aatteen tai uskonnollisen suuntauksen mukaan. Se ei ota kantaa mihinkään poliittisiin kysymyksiin. Se haluaa vain Suomen ja koko maapallon parasta.

UAD-idean, nettisivut, sekä kirjan on kehittänyt Timo Ylä-Soininmäki.

Olen kotoisin Lahdesta. Vietin turvallisen ja hyvän, luonnolla ja urheilulla täytetyn lapsuuden tyypillisessä suomalaisessa perheessä, jossa annettiin eväiksi hyvät perusarvot. Hieman ylivilkkaan luonteeni johdosta koulu ei juuri kiinnostanut, vaan avara maailma veti puoleensa. Armeijan jälkeen seikkailunhalu vei Los Angelesiin. Siellä vierähti seuraavat 22 vuotta, josta 18 vuotta yrittäjänä veljeni kanssa tehden mittatilaushuonekaluja USA:n parhaille sisustussuunnittelijoille.

Meistä tuli huonekalualalla Hollywoodin huipputähtien “hovihankkija”. Niinpä voinkin ylpeänä sanoa, että suuri osa viihdealan valovoimaisimmista tähdistä istuu meidän tekemillämme huonekaluilla. Muutamia vakioasiakkaistamme: Arnold Schwarzenegger, Meg Ryan, Tom Hanks, Madonna, Steven Spielberg, Tom Cruise ja jopa Ozzy Osbourne. Suomalainen rehellisyys ja työmoraali poiki tulosta. Yrityksemme kasvoi ja menestyi niin, että siitä tuli Los Angelesissa yksi alansa suurimmista ja kuuluisimmista yrityksistä työllistäen suurimmillaan noin 80 henkilöä.

Kaikesta menestyksestä huolimatta, tai ehkä sen taki päätin tehdä täysikäännöksen; tunsin että uudet seikkailut odottavat. Keväällä 2002 myin osuuteni yritysestä veljelleni ja Jätin Hollywoodin taakseni.

Sen jäkeen olen kirjoittanut muutaman kirjan: Emotionaalinen vauraus, Kokonaisvaltainen menestys ja Tyhjät kengät. Olen myös kirjottanut ekirjan Thai-kielen oppimisesta, sekä UAD-ekirjan.

Viimeiset reilut 13 vuotta on mennyt talvet Thaimaassa ja kesät Suomessa mallilla. UDA- idean kehittely on nykyinen projektini.

Arvovallankumous etsii tekijöitä!

Tarkoituksemme on luoda uutta niin, että Suomen uusi suunta kumpuaa luonnollisesti kansan syvistä riveistä. Etsimme yhteistyöhaluisia henkilöitä, jotka haluavat viedä tätä kanssamme eteenpäin.

Heitämme pallon sinulle. Se mitä teet tai jätät tekemättä, ratkaisee sinun, perheesi ja koko Suomen kohtalon!

Jos sinulla on kysyttävää, haluat auttaa, tarjota erikoisosaamistasi tai haluat sähköpostilistalle ota yhteyttä: toimisto@suomenystavat.org tai soita: 044 0800 464.

Yksityisyys

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain SY:n kommunikointiin.

Allekirjoita UAD-adressi täällä…