RIKASTU KRYPTO VALUUTOILLA VIDEOKURSSI
Kryptovaluuttojen kaupankäynti- ja sijoituskurssi alkeista keskitasolle +

Kryptot ovat uusi kultaryntäys, jollaista ei ole ennen nähty. Nyt on otollinen aika päästä niihin mukaan, ennen kuin ne karkaavat käsistä. Voitot ovat aivan uskomattomia… 100% tai 200% voitot ovat aivan arkipäivää kryptoissa. Katso alla olevat videot ja näet omin silmin miten myös SINÄ voit tehdä yllättävän pienillä panoksilla huimia voittoja. Tai voit lyödä sivun kiinni ja sitten katua vuoden parin päästä… sinun päätös! 

Kurssissa on n. 10 tuntia videoita, sekä PDF tiedosto, jossa kaikki tarvittavat linkit. Lataa PDF ensimmäisestä luennosta.

Facebook ryhmässä tuemme toisiamme, sekä esittelemme parhaat uudet kolikot ja tilaisuudet tehdä rahaa. Olen myös vain FB- tai sähköpostiviestin päässä, jos menee sormi suuhun. Vaikka vuoden kuluttua.

MITÄ TULET OPPIMAAN TÄLLÄ KRYPTOVALUUTTA  KOULUTUS KURSSILLA?

Pääset ostamaan ensimmäiset krypto kolikot n. 24 tunnin sisällä kurssin alkamisesta. Opetan kädestä pitäen missä avata tilit, miten lähettää rahaa tileille ja miten kauppaa käydään. Muutamassa päivässä treidaat Bitcoineja ja muita kolikoita kuin puoliammattilainen. 

Näytän aloittelijalle tai sellaiselle henkilölle, jonka englannin kieli tai nettitaidot eivät ole hyviä, krypto kaupankäynti nettisivuston, jossa aloittelijat voivat HELPOSTI ostaa ja myydä kryptoja sekä kotiuttaa euroja suoraan omalle pankkitilille. Ohjaan kädestä pitäen. 

Jos osaat käyttää nettipankkia; pystyt ostamaan ja myymään kryptovaluuttoja.

Opastan käyttämään myös muita vaativampia kaupankäynti sivustoja niille, jotka haluavat päästä todella syvälle kryptovaluuttojen maailmaan.

Kurssi on kokonaan suomenkielinen ja kattaa kaiken oleellisen, jotta pääset erittäin hyvään alkuun kryptojen jännittävässä maailmassa. Mitään muuta ei tarvitse ostaa! 

HUOM: Rahasi tai kryptovaluuttasi eivät koskaan kulje kauttani. Sinä ostat, myyt ja kotiutat voitot omalle pankkitilillesi, kuten normaalissakin osakekaupassa tehdään. Tämä EI myöskään ole mikään verkostomarkkinointi juttu. 

Kurssin normaali hinta on: 155€. Avajaistarjous on: 75€ Kurssi löytyy: KURSSIN ALENNUSLINNKI
Voin vakuuttaa, että säästät kurssin hinnan takaisin ensimmäisen treidaus päivän aikana, niin rahassa kuin ajassa ja turvallisuudessa. 
30 päivän palautusoikeus ja kurssimateriaali on käytettävissäsi “ikuisesti”, myös kaikki tulevat uudet videot. Toimii myös kännykässä. Kurssin jälkeen ei ole muita kuluja.

Kurssi on luotettavalla ja helppokäyttöisellä UDEMY alustalla. Tämän sivun viimeinen video opastaa kurssin ostamisessa ja myös sen käytössä, jos nettiostaminen tai englannin kieli ei ole hallussa.

Älä ole hölmö ja yritä säästää väärässä paikka. Takaan 101% varmuudella, että menetät moninkertaisesti kurssin hinnan, jos lähdet ummikkona sähläämään kryptohin. Konnat voi viedä koko kassan. En pelottele turhaan, kryptoissa on valitettavasti paljon rosvoja, ja he osaavat hommansa. 

Jos alennuskoodin kanssa on mitään ongelmia, poista selaushistoria ja yritä uudelleen, tai kokeile toista selainta. Jokaisessa kodissa on vain yksi alennuskoodi, joten jos haluat suositella kurssia esim. ystävälle, kopioi alennus linkki alta uudelleen, tai ohjaa heidät tälle sivulle.

https://www.udemy.com/rikastu-kryptoilla/?couponCode=DISCOUNTCODE

ALLA KURSSIN KUUSI LYHYTTÄ ESITTELYVIDEOTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olet vedenjakajan kohdalla. Lähtemällä mukaan kryptoihin tulet varmistamaan oman taloudellisen tulevaisuutesi. Tämä on vuosisadan tilaisuus. Sama kuin kultakuume 1800-vuosisadan lopussa, tietokoneet 70-luvulla, kännykät 80-luvulla ja internetti 90-luvulla. Näitä todellisia huippu tilaisuuksia ei tule usein. Tartu tähän tilaisuuteen päästä kiduttavan velkataakan alta pois ja luo itsellesi ja perheellesi hyvä ja turvallinen tulevaisuus. Minä ja FB yhteisö tulemme parhaamme mukaan tukemaan sinua tällä erittäin mielenkiintoisella, rahakkaalla ja jännittävällä matkalla.

Kurssin normaali hinta on: 155€. Avajaistarjous on: 75€ Kurssi löytyyKURSSIN ALENNUSLINNKI
Voin vakuuttaa, että säästät kurssin hinnan takaisin ensimmäisen treidaus päivän aikana, niin rahassa kuin ajassa ja turvallisuudessa.
Kurssilla on 30 päivän palautusoikeus ja kurssimateriaali, myös kaikki tulevat uudet videot ovat käytettävissäsi “ikuisesti”. Toimii tietysti myös kännykässä.

TILAUS

Alla kurssin yksityiskohtaiset osto ja käyttöohjeet. Unemy on luotettava irlantilainen nettisivusto ja erittäin helppo käyttää. Nettisivusto muistaa mihin kohtaan video jää sulkiessasi sen ja avatessa jatkuu samasta kohdasta. Lähetä sähköpostia, jos oston kanssa on mitään ongelmia: toimisto@suomenystavat.org

 

KURSSI LÖYTYY TÄÄLTÄ: KURSSIN ALENNUSLINNKI

Jos alennuskoodin kanssa on mitään ongelmia, poista selaushistoria ja yritä uudelleen, tai kokeile toista selainta. Jokaisessa kodissa on vain yksi alennuskoodi, joten jos haluat suositella kurssia esim. ystävälle, kopioi alennus linkki alta uudelleen, tai ohjaa heidät tälle sivulle.

https://www.udemy.com/rikastu-kryptoilla/?couponCode=DISCOUNTCODE


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

KURSSIOHJELMA

 • Kurssi tarjoaa n. 10 tuntia videoita, sekä yhden PDF tiedoston, jossa kaikki tarvittavat linkit. Lataa PDF ensimmäisestä luennosta.
 • Kurssin Facebook ryhmässä tuemme ja opetamme toisiamme, sekä esittelemme parhaat uudet kolikot ja tilaisuudet tehdä rahaa. 

RAHAN JA VAURAUDEN ENERGIA (Tärkeä!)

 • Miksi jotkut henkilöt pärjäävät materiaalisesti toisia paremmin, vaikka he eivät ole yhtään sen viisaampia tai parempia kuin me?
 • Miksi joku valitsee aina väärän vaihtoehdon ja menettää rahaa?
 • Miten rahan ja vaurauden energia muodostuu?
 • Miten sinä voit muuttaa oman energiasi terveeksi?

BITCOIN JA ALT KOLIKKOJEN HISTORIA

 • Mitä kryptovaluutat ovat ja miten ne toimivat.

KAUPANKÄYNTIALUSTAT

 • Opastan ja esittelen kaikki parhaat kaupankäyntialustat.

TURVALLISUUS

 • Miten välttää huijarit ja huonot krypto kolikot.

TEKNINEN ANALYYSI (TA)

 • Teknisen analyysin perusopit ja linkit parhaisiin TA nettisivuihin.

ISOJEN VOITTOJEN KOLIKOT

 • Näytän mistä löydät halpoja kolikoita, raketteja jne.

LOMPAKOT

 • Esittelen kaikki eri krypto lompakko vaihtoehdot, joissa voit turvallisesti säilöä kryptoja.

BODS JA PUMPPAUS NETTISIVUSTOT

 • On olemassa tietokoneohjelmia, jotka treidaavat automaattisesti puolestasi.

KRYPTO INFORMAATIO

 • Paljon linkejä krypto informatioon.

PORTFOLIOT

 • Ohjelmia, joilla voit seurata omien kolikoiden kehitystä.

ICO KOLIKON LISTAUS

 • Näytän mistä saa parasta tietoa uusista kolikoista.

LOUHIHTA

 • Miten ja missä krypto kolikoita louhitaan.

SEKA

 • Erilaisia kryptovaluutta linkkejä.

SHORTING, MARGIN TRADING and LOANS

 • Nämä aiheet ovat vaikeita ja vaativat tietotaitoa. Ei suositella aloittelijoille.

Kuka olen?

Toimin parikymmentä vuotta yrittäjänä Los Angelesissa. Minulla oli veljeni kanssa mittatilaus huonekalutehdas. Parhaimmillaan meillä oli reilut 80 työntekijää. Jätin USA:n taakseni 2002. Viime vuodet on mennyt kesät suomessa ja talvet thaimaassa rutiinilla. Olen kirjoittanut mm. Emotionaalinen Vauraus- ja Kokonaisvaltainen menestys kirjat, sekä toiminut henkilökohtaisena- ja yritys kouluttajana. Viimevuosina olen kehitellyt uutta valtion hallintomallia. Ideani on selitetty Uusi Arvopohjainen Demokratia e-kirjassa täällä…

Olen tehnyt osake- sekä kultakauppaa vajaat 30 vuotta. Kryptoihin tutustuin keväällä 17, ja siitä lähtien olen täysipäiväisesti opiskellut ja treidannut niitä.

Mikään aiempi sijoitus ei ole antanut yhtä huimia voittoja kuin mitä kryptot ovat tehneet. Kryptot ja lohko teknologia tulevat muuttamaan maailmaa ja meidän elämä ennemmän kuin internetti!

Kurssin tarkoitus on antaa mahdollisimman monelle henkilölle avaimet vapauteen ja materiaaliseen vaurauteen.

Kurssissa tiivistyy minun vajaan 30 vuoden kulta- ja osakekaupan, sekä (ensimmäisen) 1200 tunnin krypto opiskelut. Kurssin jälkeen olet taatusti valmis treidaamaan kryptoja. 

Timo Ylä-Soininmäki
toimisto@suomenystavat.org

PS Alla on minun hyväntekeväisyys Bitcoin lompakon osoite. Kaikki siihen lähetetyt lahjoitukset tulevat menemään 100% suoraan hyväntekeväisyyteen. 

1MwrmQY62m8BiK9tDenvBYoY92PEakkT9S

 KURSSI LÖYTYY TÄÄLTÄ: KURSSIN ALENNUSLINNKI

https://www.udemy.com/rikastu-kryptoilla/?couponCode=DISCOUNTCODE

Krypto the Superdog is an American animated television series produced by Warner Bros. Animation, based on the DC Comics character Krypto.

end