Maailmanrauha nyt

MAAILMANRAUHA 2.0

Niin vaikeasti saavutettava Maailmanrauha on täysin mahdollista. Olemme vain yrittäneet saavuttaa sen väärällä tavalla. Olemme yrittäneet puhua järkeä johtajillemme ja YK:lle, mutta tämä ei tule koskaan toimimaan. Voimme saavuttaa sen Me Maailmankansalaiset Voimalla.

Voimme yhdessä hellästi PAINOSTAA poliitikkomme ympäri maailmaa uudistamaan Yhdistyneet Kansakunnat, niin että siitä tulee maailman valtias, sekä poliisi. Tämä tulee aikanaan johtamaan Maailmanrauhaan, todellisseen vapauteeen ja elämän perustarpeiden tyydyttämiseen kaikkille maailman ihmisille.

Meitä uhkaavat ilmaston katastrofi, sodat, terrorismi, velkakriisi ja kaikki muut uhat; meillä ei yksinkertaisesti ole aikaa tuhlattavana status quo, pienempi paha tai silmänlume uudistuksiin YK:ssa. Meidän on revittävä sen täysin palasiksi ja rakennettava uudelleen siksi maailman johtajaksi, jota se voi olla. ?

Alla on suunnitelman tärkein osa. Oheisessa PDF:ssä on koko suunnitelma…

YHDISTYNEET KANSAKUNNAT 3.0

Me Maailman Kansalaiset voimme saada aikaiseksi maailmanrauhan painostamalla eri valtioiden johtajat uudistamaan Yhdistyneet Kansakunnat seuraavalla tavalla

 • YK puretaan totaalisesti ja rakennetaan uudelleen niin, että se on tehokas.
 • YK:sta tulee maailman johtaja ja poliisi.
 • YK:lle annetaan valtuudet johtaa maailman ydin-, biological- ja kemiallisten aseiden poisto ohjelmaa.
 • 10-20 vuoden sisään ainoastaan YK:lla tulee olemaan merkittävät aseelliset puolustusvoimat.
 • YK Turvallisuusneuvosto ja kaikki vastaavat epätasa arvoisetvaltarakennelmat poistetaan.
 • Yksi maa –  yksi ääni – enemmistö voittaa.
 • YK:lla on valtuus ja voima selvittää kaikki konfliktit, pysäyttää aseelliset selkkaukset ja sodat, sekä poistaa vallasta, vaikka voimakeinoin kaikki tyrannit, jotka vahingoittavat omia kansalaisiaan millään tavoin. YK tulee ottamaan johtajan roolin myös terrorismin poistamisessa.
 • YK:n pitää puolustaa jokaista maata, joka joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi. Aseelliset selkkaukset ja sodat loppuvat tähän.
 • YK tulee olemaan maailman johtaja, joka valvoo että isot yritykset ja valtiot noudattavat kansainvälisiä sääntöjä; luonnon-, ja eläinten suojelusta, ilmaston lämpenemiseen ja aina ihmisoikeuksiin asti.
 • YK laatii tarkat säännöt ja lait siitä miten kaikkien valtioiden on kohdeltava kansalaisiaan, sekä määrittää mitä aseita valtioilla voi olla.
 • Isot valta valtiot ovat yrittäneet korjata maailman ongelmia, mutta aika huonolla menestyksellä. Nyt on uuden ja parannetun YK:n vuoro vihdoinkin korjata kaikki maailman isot ongelmat. Ainoastaan YK kykenee sen tekemään!

Miten me voimme saavuttaa tämän maailmaa mullistavan YK:n uudistuksen?

Aloittamalla valtavan sähköposti kapinan ja sosiaalisen media kampanjan. Ihmisiä ympäri maailmaa kehotetaan lähettämään sähköpostia mahdollisimman monelle nykyisille ja tuleville kunnan- ja kaupungin virkailijoille, kansanedustajille, ministerille ja presidentille jotain tällaista:

“Hyvä poliittinen ehdokas, vaaleilla valittu virkailija tai poliitikko. Haluan kertoa teille, että jotta saisitte ääneni seuraavissa vaaleissa, teidän on tehtävä julkinen ilmoitus siitä, että te kannatte YK:n uudistamista, ja jos teidän uralla koskaan tulee mahdollisuus äänestää tästä asiasta, te lupaatte äänestää sen puolesta. Eli, te lupaatte tehdä parhaanne, jotta YK:n uudistu menee läpi. Kiitos tuestanne.”

Tämä ei ole mikään kerta juttu, vaan kun tarpeeksi moni henkilö eri maissa ympäri maailmaa pitää painostuksen yllä niin kauan kuin se sitä vaatii, niin poliitikot tulevat ymmärtämään, että jolleivat he kannata YK:n uudistusta, heillä ei ole mitään mahdollisuutta tulla uudelleen valituksi tai valituksi edes ensimmäistäkään kertaa.

Tällä tavalla poliitikot aina kuntatasolta presidenttiin asti ovat PAKOTETTUJA ajamaan YK:n uudistusta läpi, ja sitten se on vain ajan kysymys, kun uudistuksesta tulee todellisuutta.

Meidän ei tarvitse voittaa kaikkia maita, vaan reilusti yli 50% ja sillä voimalla voimme ajaa uudistuksen läpi, vaikka nykyiset mahtivaltiot tietenkin pistävät vastaan. Ne tulevat antamaan periksi! Olen aivan varma, että valtaosa maailman valtioista haluaisi uudistaa YK:n, joten uudistus tulee olemaan suhteellisen helppoa ajaa läpi YK:ssa.

Lähteäkseen liikkeelle tämä idea tarvitsee tueksi, jonkun joka saa yhteyden esim. johonkin näistä kuuluisista maailmarauhan aktivisteista:  Bob Geldofiin, Bonoon, Paul McCartney, Opra, Yoko Ono ja tai muihin rauhan kannattajiin. Kun idea esitetään heille, uskon että lähtevät mukaan, koska ovat rauhanaktivisteja, sekä tämä ei vaadi heiltä juurikaan mitään vaivaa. Riittää kun nämä super tähdet tuovat idean julki mediassa, sekä kertovat siitä faneilleen. Siitä se leviää muihin maihin, jossa elokuva-, musiikki-, urheilu- ja muut tähdet ja arvostetut henkilöt yhtyivät siihen, ja loppu on historiaa = Uusi YK = maailmanrauha. Kuka on se henkilö jolla on tarpeeksi yhteyksiä, jotta voi auttaa tässä?

Mikä parasta, suunnitelman alkuun laittaminen ei vaadi juurikaan rahaa, sekä yllättävän vähän vaivaa. (Tehdään myös se selväksi, että minä en halua rahaa.)

*****

Ylläoleva on tärkein osa suunnitelmaa. Se on erittäin yksinkertainen, mutta erittäin tehokas. 

Tarvitsen sinun apua suunnitelman levittämisessä sosiaaliseen mediaan, ystäville, normaaliin mediaan, nettisivuille, keskustelu foorumeihin jne. Toivon että lähetät sen mahdollisimman monelle nykyiselle ja tuleville vaaliehdokkaille. Toivon että tee oman osuutesi maailman rauhan eteen.

Toivon myös, että kaikki vaikutusvaltaiset yritykset sekä järjestöt jakavat tätä suunnitelmaa asiakkailleen ja jäsenilleen. Toimiakseen meidän on tehtävä tästä koko Suomen ja maailman yhteinen projekti.

Let’s do it, let’s finally transform the world!

Timo Ylä-Soininmäki
toimisto@suomenystavat.org

1. Tässä PDF:ssä on perusidea. PDF tällä…

2 Tässä PDF:ssä on koko suunnitelma englanniksi: PDF täällä…

2. Yk:n pitäisi laittaa tämän maan johto ensimmäisenä järjestykseen…

3. Here are some ideas from other people as how to solve the world’s many critical problems. Send in your own ideas. http://suomenystavat.org/ideas-for-the-world/

Kirjoittajasta: Olen alunperin Lahdesta. Työuran (22v) vietin Los Angelesissa veljeni kanssa menestyneenä mittatilaushuonekalu tehtailijana. Parhaimmillaan meillä oli reilut 80 työntekijää. 2002 jätin LA:n taakseni ja sen jälkeen olen kirjoittanut muutaman kirjan mm. Emotionaalinen Vauraus ja Kokonaisvaltainen Menestys, sekä toiminut yritys kouluttajan. Olen myös työstänyt uudenlaista valtiollista hallintomallia: Uusi Arvopohjainen Demokratia, josta olen kirjoittanut kaksi ekirjaa. Nykyinen intohimoni on maailmanrauha. Vietän talvet Thaimaassa ja kesät Suomessa.