Blog

Aiheuttavatko jotkut keksit yhtä paljon riippuvuutta, kuin kovat huumeet?

Oheisessa linkissä on tutkimustietoa asiasta. Sen mukaan Oreo keksit, jotka vastaavat Suomen Domino keksiä aiheuttavat yhtä paljon riippuvuutta, kuin Kokaiini.

Kun seuraa, kuinka nopeasti koko maapallon lihomassa, niin alkaa näyttämään siltä, että eines- ja roskaruuan valmistajat ovat löytäneet sen maagisen sokerin, rasvan ja kemiallisten aromien formulan, jolla ne saavat meidät koukkuun, niin pahasti, että me syömme itsemme sairaiksi ja lopulta hengiltä.

Tässä voi kyseenalaistaa näiden valmistajien arvomaailman. Onko se moraalisesti oikein, että he syöttävät meille roskaruokaa, makeisia, limsoja ja muuta sotkua vain tehdäkseen voittoa, vaikka tietävät, että me tulemme riippuvaiseksi niistä, ja että ne ovat meille erittäin epäterveellistä? Eikö tämä ole aika lähellä sitä, että jos joku onnistuu tekemään rotanmyrkystä niin hyvän makuista, että ihmiset eivät voi lopettaa sen syömistä, vaikka tietävät, että aikanaa tulevat  kuolemaan siihen? Mitä näissä kahdessa on eroa?

 Se päivä tulee vielä, kun roskaruuan myyminen kielletään lailla. Mutta siihen tulee vielä menemään kauan aikaa, joten näiden sotkujen valmistajat voivat lihotelle lompakoitaan aivan rauhassa vielä vuosia, etenkin jos muistavat voidella poliitikkoja vuosittain. Ei ole kuin noin 100 vuotta, siitä kun Kokaiini oli vielä laillista, mutta sitten kiellettiin. Näin tulee käymään myös roskaruualle.

As the EU Launches Shocking Fructose Health Claim Label, Oreos Are Found to Be as Addictive as Cocaine. Linkki täällä…

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield