Blog

Aika on käymässä vähiin.. tässä syy …

Nykyisen tilanteen suurin ongelma on että me KAIKKI olemme itsekkäitä, ahneita pyrkyreitä. KAIKKI, aina hallituksen johdosta, kansanedustajiin, puolueisiin, yritysjohtajiin, pankkiireihin, järjestöihin, liittoihin ja duunareihin asti haluavat vain lisä valtaa ja rahaa. Erittäin harva ajattele yhteistä hyvää.

Niin kauan kun toimimme näin, tuhon kierre jatkuu. Jotta voisimme estää lähestyvän kaaoksen ja laman meidän KAIKKIEN on alettava puhaltamaan yhteiseen hiileen, jolloin me KAIKKI myös tulemme hyötymään.

Nyt taistelemme jokaisesta eurosta, vallasta ja leivän murusta kuin rotat tunkiolla. Harva rotta huomaa, että tämä taistelu ja ahneus johtavat ennemmin tai myöhemmin varmaan tuhoon. Ahneuden sokaisemat rotat eivät oivalla, että tunkion antimien tasavertaisempi jako ja tunkiosta yhdessä huolehtimalla kaikki hyötyvät. Mutta valitettavasti rotta ei voi ahneelle luonnolleen mitään.

On täysin järjetöntä että jos Suomeen tulee porvarihallitus, niin liitot aloittavat laittomat lakot vain kapulaa rattaisiin laittaakseen. Toiset puolueet pistävät vastaan toisen puolueen hyviä ehdotuksia vain sen takia, että he eivät halua toisen puolueen saavan niiden takia lisää kannatusta. Yrittäjät ja pankkiirit ovat huolissaan vain bonuksistaan. Duunarin vallan ja ahneuden vipuvarsi on liittojen käsissä, jotka ajavat surutta paperitehtaina alas aivan vain sen takia että periksi ei anneta. Ja samaan aikaan liitojen omat johtajat nauttivat korkeampaa palkkaa ja etuuksia kuin minkään muun ammattiryhmän johto suomessa! Ne haukkuvat paperitehtaan pohatan palkkoja, mutta itse saattavat tienata enemmän. Ja hölmö duunari jota viedään kuin pässiä narussa maksaa laskun!

On sata varma, että tämä täysin järjetön kierre tulee päättymään tunkion tuhoon. Ainoastaan jos poistamme politiikan, uskonnon (suomessa sen vaikutus on vähäistä) liitojen vaikutukset ja menemme takaisin hyviin arvoihin, yhteishenkeen, kohtuuteen ja yhteisen hyvän edelle laittamiseen, niin voimme ehkä katkaista tuhon kierteen.

Näillä arvoilla Suomi rakennettiin sotien jälkeen. Kaikki puhalsivat yhteiseen hiileen, kohtuus oli mukana kaikessa päättämisessä sekä maalaisjärki. Laastarivastaukset eivät enää auta kuin nimeksi.

Pitääkö meidän todellakin antaa poliitikkojen tuhota Suomi, EU ja koko maapallo ennen kuin tulemme järkiimme? Olemmeko todellakin näin saamattomia, laiskoja ja typeriä, että emme tee loppua poliittiselle järjettömyydelle?

Moni voi sanoa, että UAD-malli on utopiaa. Ehkä se on, mutta se on AINOA keino millä meillä on edes pieni mahdollisuus estää tuleva kaaos ja kurjuus. Ahneuden ja vallan halun kierre ei lopu pienillä muutoksilla tai vaihtamalla puolueita hallituksessa. Aika on käymässä vähiin!

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply





Comment Spam Blocking by WP-SpamShield