Blog

Ennustus vuodelle 2013

Oheinen 20 ennustusta vuodelle 2013 on aika rankka. Itse en allekirjoita aivan kaikkia kohtia, että ne välttämättä tapahtuisivat jo tulevana vuonna, mutta uskon, että suunta on näiden ennustusten mukainen. Ja mikä pahinta, myös Eurooppa on menossa tähän samaan suuntaan. Ja tietenkin, jos USA vajoaa lamaa ja menee täysin sekaisin, niin se vaikuttaa myös pohjolaan. Olen myös samaa mieltä siitä, että Obama onnistuu tuhoamaan USA:n talouden. Siitä en ole aivan varma onko se täysin vai vain osittain tahallista.

Monet karismaattiset ja VALTAVAN egon omaavat henkilöt  kuten esim. Mao, Fidel Castro, Hugo Chávez, Stalin, Hitler, Hussein ja muut tyrannit, joita maapallo on täynnä ovat riistännet ja tapattaneet  miljoona kaupalla omia kansalaisiaan muka maan edun takia. He ovat uskoneet, että heidän oma suunta on se ainoa oikea. Lopputulos on kylläkin ollut aina erittäin huono.

Siihen, että nousee jonkun maan päämieheksi tarvitaan yleensä valtava ego ja karsimaa  ja Obamlla on molempia. Uskon, että myös Obama uskoo, että hän on joku uusi Jeesus joka pystyy muuttamaan maapallon. Ensimmäisen kauden alussa hänen puheet etenkin arabimaihin olivat sen suuntaisia. Toivottavasti olen väärässä Obaman suhteen ja että oheiset ennustukset eivät toteudu….

(NaturalNews) 2013 will go down in history as the year of global insanity. The Earth isn’t going crazy, but many of the people who inhabit it certainly are. Madness is about to be unleashed on many fronts: economic, social, political, financial and more. In the near future, you will look back on the Christmas of 2012 and think, “Wow, those were the GOOD times!”

Do not read this article if you wish to continue frolicking in the land of TV delusions, fake news and celebrity gossip. These are the darkest real-world predictions I’ve ever published, and they are not things I ever wish to see come true. But I can’t deny the reality of where things are headed. If we project present-day trends into 2013, 2014 and 2015, the picture becomes a multi-front nightmare.

The madness in America has reached a crescendo. Nearly half the population is now under the mind control of a “cult of personality” political figure named Obama who is deliberately dismantling America one day at a time. Unlike Bush who was simply a tyrant, Obama is a charismatic tyrant, and that’s far more dangerous. As you may recall, Adolf Hitler was also highly charismatic and won over the hearts and minds of his followers, using many of the very same speech patterns as Obama, an expert in neurolinguistic programming and emotional manipulation.

Read more: http://www.naturalnews.com/038512_2013_predictions_insanity.html#ixzz2GnhIzDBh

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield