Blog

Hei kaikki…

Hienoa, meillä oli taas vaalit. Oli todella mukava kuunnella, kun maamme tulevaisuudesta huolissaan olevat poliitikot taas kerran kertoivat, kuinka he ja heidän puolueensa vihdoinkin pistävät hommat kuntoon. Lisää eläkkeitä, lisää apua perheellisille, lisää rahaa terveydenhuoltoon, lisää työtä kaikille, vähemmän veroja ja lakeja, EU kuntoon jne. Suorastaan sydäntä lämmitti se hyvyys, pyyteettömyys, myötätunto, tietotaito ja viisaus, joka ehdokkaista ja puolueista huokui.

Herää jo hyvä ihminen… poliitikot ovat juuri kaiken tuon vastakohtia. He ovat isolla egolla varustettuja puolueiden sätkynukkeja, jotka jakelevat katteettomia lupauksia. Ne muutamat hyvät poliitikot joita on, puolue laittaa nopeasti ruotuun.

Sipilän idea johtaa maata kuin yritystä ja poliittisten virkanimitysten lopettaminen ovat molemmat iso harppaus oikeaan suuntaan. Mutta pelkään pahaa, että tämä kuten kaikki muutkin ideat jäävät tyngiksi. Tämä johtuu siitä, että jos päättäjien arvomaailma ei muutu, niin mikään ei tule muuttumaan pitkässä juoksussa. Ja jos ei muuta, niin seuraava hallitus tulee muuttamaan kaiken takaisin poliittiseksi. Juuri tämä, että lähes jokaisella hallituskaudella uudet POLIITTISET päättäjät muuttavat kaiken on suurin syy ongelmiimme.

Kyvyttömien päättäjien talous- ja puoluepolitikointi on ajanut meidät kuilun reunalle. Nyt on suurien muutosten aika. Meillä on vaihtoehto: joko tulla järkiimme nyt, kun asiat ovat vielä edes jotenkin kasassa, tai järkiintyä vasta sitten, kun kaaos ja lama kaatuvat päälle.

On olemassa toisenlainen tapa hallita ja elää. Mutta tarvitsemme siihen myös sinua. Oletko sinä valmis tekemään osuutesi Suomen ja OMAN tulevaisuutesi hyväksi?

Saatat kysyä, mitä SINÄ pieni yksilö voit muka tehdä Suomen eteen? Tarvitsemme sinua mukaan luomaan rauhaomaisen vallankumouksen Suomessa. Jotta voimme saada aikaiseksi jotain hyvää ja pysyvää, vallankumouksen pitää tapahtua meidän kaikkien sisällä, ei barrikadeilla. Pysyvä muutos lähtee yksilöstä!

Meidän on luotava uusi EI-POLIITTINEN, hyvin koulutettu ja hyvillä arvoilla varustettu virkamieshallitus. Jos maatamme johtavat asiantuntijat aivan kuin Suomi olisi iso yritys, voimme luoda aivan uudenlaisen terveen perustan menestykselle. Talous- ja puoluepolitikointi, joilla meitä nyt johdetaan, ovat ehdottomasti suurimmat syyt ongelmiimme. 

Meidän on vihdoinkin ymmärrettävä, että poliitikot eivät ole hallinnollisten asioiden ja maailman talouden asiantuntijoita. Poliitikot osaavat vain politikoida ja sillä he tuhoavat Suomen.

On liian myöhäistä yrittää korjata ongelmiamme pinnallisilla korjauksilla, joita päättäjät ovat tehneet viime vuosikymmenet. Nyt on niiden suurien rohkeiden muutoksien aika, joiden perään päättäjät aina kuuluutavat, mutta eivät koskaan uskalla toteuttaa!

Uusi Arvopohjainen Demokratia (UAD) -mallissa annetaan suunta uudelle, paremmalle, terveemmälle yhteiskunnalle. Yhteiskunnalle, jossa todella pidetään huolta ja eletään terveiden arvojen mukaan. Tämä uusi malli voisi luoda meille kaikille ennenkuulumattoman henkisen ja materiaalisen menestyksen aikakauden.

Arvovallankumous etsii tekijöitä!

Oletko sinä valmis tekemään oman osuutesi?

Terveisin Timo Ylä-Soininmäki ja asia joka on tärkeä kaikille!

Tämä oli sähköposti, jonka lähetin SY:n listalle.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield