Maailmanrauha nyt

Yhdistyneet Kansakunnat 3.0

Me Maailman Kansalaiset voimme saada aikaiseksi maailmanrauhan painostamalla eri valtioiden johtajat uudistamaan Yhdistyneet Kansakunnat seuraavalla tavalla

  • YK puretaan totaalisesti ja rakennetaan uudelleen niin, että se on tehokas.
  • YK:sta tulee maailman johtaja ja poliisi.
  • YK:lle annetaan valtuudet johtaa maailman ydin-, biological- ja kemiallisten aseiden poisto ohjelmaa.
  • 50 vuoden sisään ainoastaan YK:lla tulee olemaan merkittävät aseelliset puolustusvoimat.
  • YK Turvallisuusneuvosto ja kaikki vastaavat epätasa arvoiset valtarakennelmat poistetaan.
  • YK:lla on valtuus ja voima selvittää kaikki konfliktit, pysäyttää aseelliset selkkaukset ja sodat, sekä poistaa vallasta, vaikka voimakeinoin kaikki tyrannit, jotka vahingoittavat omia kansalaisiaan millään tavoin.
  • YK:n pitää puolustaa jokaista maata, joka joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi. Aseelliset selkkaukset ja sodat loppuvat tähän.
  • YK tulee olemaan maailman johtaja, joka valvoo että isot yritykset ja valtiot noudattavat kansainvälisiä sääntöjä. 
  • YK laatii tarkat säännöt ja lait siitä miten kaikkien valtioiden on kohdeltava kansalaisiaan. Kaikki maailman kansalaiset tulevat saamaan perusoikeudet ja vapaudet.  
  • Isot valta valtiot ovat yrittäneet korjata maailman ongelmia, mutta aika huonolla menestyksellä. Nyt on uuden ja parannetun YK:n vuoro vihdoinkin korjata kaikki maailman isot ongelmat. Ainoastaan YK kykenee sen tekemään!

Miten me voimme saavuttaa tämän maailmaa mullistavan YK:n uudistuksen?

Aloittamalla valtavan sähköposti kapinan ja sosiaalisen media kampanjan. Ihmisiä ympäri maailmaa kehotetaan kirjoittamaan, lähettämään sähköpostia tai soittamaan mahdollisimman monelle nykyisille ja tuleville kunnan- ja kaupungin virkailijoille, kansanedustajille, ministerille ja presidentille jotain tämän tyylistä:

“Hyvä poliittinen ehdokas, vaaleilla valittu virkailija tai poliitikko. Haluan kertoa teille, että jotta saisitte ääneni seuraavissa vaaleissa, teidän on tehtävä julkinen ilmoitus siitä, että te kannatte YK:n uudistamista, ja jos teidän uralla koskaan tulee mahdollisuus äänestää tästä asiasta, te lupaatte äänestää sen puolesta. Eli, te lupaatte tehdä parhaanne, jotta YK:n uudistu menee läpi. Kiitos tuestanne.”

Kun tarpeeksi moni henkilö eri maissa ympäri maailmaa tekee yllä olevan, poliitikot ymmärtävät, että jolleivat he kannata YK:n uudistusta, heillä ei ole mitään mahdollisuutta tulla uudelleen valituksi tai valituksi edes ensimmäistäkään kertaa.  

Tällä tavalla poliitikot aina kuntatasolta presidenttiin asti ovat PAKOTETTUJA ajamaan YK:n uudistusta läpi, ja sitten se on vain ajan kysymys, kun uudistuksesta tulee todellisuutta.

Tarkoitus on painostaa niin kauan kunnes saamme halutun tuloksen. Meidän ei tarvitse voittaa kaikkia maita, vaan reilusti yli 50% ja sillä voimalla voimme ajaa uudistuksen läpi, vaikka nykyiset mahtivaltiot tietenkin pistävät vastaan. Ne tulevat antamaan periksi! Olen aivan varma, että valtaosa maailman valtioista haluaisi uudistaa YK:n, joten uudistus tulee olemaan suhteellisen helppoa ajaa läpi YK:ssa. 

*****

Ylläoleva on tärkein osa suunnitelmaa. Se on erittäin yksinkertainen, mutta erittäin tehokas. Oheisessa PDF:ssa on koko suunnitelma… lisä…

Tarvitsen kylläkin sinun apua suunnitelman levittämisessä sosiaaliseen mediaan, ystäville, normaaliin mediaan, nettisivuille, keskustelu foorumeihin jne. Toivon että lähetät sen my mahdollisimman monelle nykyiselle ja tuleville vaaliehdokkaille. Toivon että tee oman osuutesi maailman rauhan eteen.

Jos me emme ole valmiita tekemään tätä pientä elettä; lähettämään muutamaa sähköpostia ja painostamaan päättäjiä maailman hyvinvoinnin eteen, sitten me ansaitsemme elää tässä nykyisessä kaaoksessa, kun me voisimme kaikki elää kauniissa paratiisissa.

Let’s do it, let’s finally transform the world!

Timo Ylä-Soininmäki
UNreformNow@outlook.com