Organisaatio

Organisaatio ja palaute

Suomen Ystävät (SY) on täysin riippumaton ja sitoutumaton organisaatio. Se ei ole rekisteröitynyt yhdistys, ei kerää jäsenmaksua, eikä sillä ole virallista jäsenrekisteriä. Se ei toimi minkään aatteen tai uskonnollisen suuntauksen mukaan. Se ei ota kantaa mihinkään poliittisiin kysymyksiin. Se haluaa vain Suomen ja koko maapallon parasta.

UAD-idean, nettisivut, sekä kirjan on kehittänyt Timo Ylä-Soininmäki.

Olen kotoisin Lahdesta. Vietin turvallisen ja hyvän, luonnolla ja urheilulla täytetyn lapsuuden tyypillisessä suomalaisessa perheessä, jossa annettiin eväiksi hyvät perusarvot. Hieman ylivilkkaan luonteeni johdosta koulu ei juuri kiinnostanut, vaan avara maailma veti puoleensa. Armeijan jälkeen seikkailunhalu vei Los Angelesiin. Siellä vierähti seuraavat 22 vuotta, josta 18 vuotta yrittäjänä veljeni kanssa tehden mittatilaushuonekaluja USA:n parhaille sisustussuunnittelijoille.

Meistä tuli huonekalualalla Hollywoodin huipputähtien “hovihankkija”. Niinpä voinkin ylpeänä sanoa, että suuri osa viihdealan valovoimaisimmista tähdistä istuu meidän tekemillämme huonekaluilla. Muutamia vakioasiakkaitamme: Arnold Schwarzenegger, Meg Ryan, Tom Hanks, Madonna, Steven Spielberg, Tom Cruise ja jopa Ozzy Osbourne. Suomalainen rehellisyys ja työmoraali poiki tulosta. Yrityksemme kasvoi ja menestyi niin, että siitä tuli Los Angelesissa yksi alansa suurimmista ja kuuluisimmista yrityksistä työllistäen suurimmillaan yli 80 henkilöä.

Kaikesta menestyksestä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia päätin tehdä täyskäännöksen; tunsin että uudet seikkailut odottavat. Keväällä 2002 myin osuuteni yrityksestä veljelleni ja jätin Hollywoodin taakseni.

Sen jälkeen olen kirjoittanut muutaman kirjan: Emotionaalinen vauraus ja Kokonaisvaltainen menestys. Olen myös kirjoittanut ekirjan Thai-kielen oppimisesta, sekä kaksi UAD-ekirjaa.

YK:n uudistaminen ja maailmanrauha idean kehittely ovat viimeisimmät projektini. Viimeiset vuodet ovat menneet, talvet Thaimaassa ja kesät Suomessa rytmillä.

Arvovallankumous etsii tekijöitä!

Tarkoituksemme on luoda uutta niin, että Suomen uusi suunta kumpuaa luonnollisesti kansan syvistä riveistä. Etsimme yhteistyöhaluisia henkilöitä, jotka haluavat viedä tätä kanssamme eteenpäin.

Heitämme pallon sinulle. Se mitä teet tai jätät tekemättä, ratkaisee sinun, perheesi ja koko Suomen kohtalon!

Jos sinulla on kysyttävää, haluat auttaa, tarjota erikoisosaamistasi tai haluat sähköpostilistalle ota yhteyttä: UNreformNow@outlook.com

Yksityisyys

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Sähköpostiosoitettasi käytetään vain SY:n kommunikointiin.