Kirja

UAD PDF

Oheiset 4 sivun pääteesit, 27 sivun tiivistelmä tai 172 sivun e-kirja kertovat minkälaisia ongelmia nykyinen poliittinen hallintosysteemimme luo, ja näyttää miten UAD-malli voisi edesauttaa Suomea, sen teollisuutta ja kansalaisia löytämään ennekokematon menestys niin materiaalisella kuin henkiselläkin tasolla.

Koko kirja PDF…

Tiivistelmä PDF…

Pääteesit PDF…

Kuvittele maailma ilman poliitikkoja!

UAD-kirjassa on vähän politiikkaa, paljon elämänhallintaa sekä terveeseen arvomaailmaan ja yrittämiseen liittyvää asiaa.

Onnistuakseen arvovallankumouksen pitää tapahtua ihmisten mielissä, ei barrikadeilla.

Valtiovalta, poliitikot, kirkot, koululaitos ja media yhteisvoimin pitävät meidät raudanlujassa otteessa. Ne muokkaavat meistä rattaita (orjia) yhteiskunnan koneistoon. Nämä instituutiot estävät meitä löytämästä omaa polkuamme, sekä pitävät meidät kiinni riistokapitalismissa ja kulutushysterian järjettömyydessä. Niiden äkeen alla meillä ei ole minkäänlaisia mahdollisuuksia olla vapaita ja onnellisia. 

UAD-kirja ohjaa meidät uuteen suuntaan, jossa voimme rakentaa todellisen hyvinvointiyhteiskunnan ilman poliitikkoja tai ison rahan valtaa. Uusi malli antaa avaimet ennen kokemattomaan materiaaliseen ja emotionaaliseen menestykseen, niin yksilön, yrityksen kuin koko maan tasolla.

UAD-malli antaa kaikille halukkaille kansalaisille ennenäkemättömän mahdollisuuden päästä mukaan talkoisiin suunnittelemaan täysin uudenlaista hallintomallia, sekä koko yhteiskuntarakennetta lähes tyhjältä pöydältä. Tällaista mahdollisuutta ei ole nähty sitten vuoden 1918 kapinan!

Tämä kirja muuttaa sinun ja meidän kaikkien elämän.

UAD-mallissa valta ja vastuu ovat aina kansalla!