Blog

Obama ja valehtelu

Uusimmat työttömyysluvut, jotka juuri tuli ulos USA:ssa näyttävät hyviltä. Työttömyys putosi 8,2 %:sta 7.8 %. Hip hip hurraa. Mutta ongelma on vain se, että uusi numero on suora vale.

Toinen esim. on ruokakupongit. Niitä saa noin 48 miljoonaa Amerikkalaista, eli noin 15 % kansasta. Jostain syystä viimeisen neljän vuoden ajan kupongeja jakava virasto on mainostanut ahkerasti lehdissä ja TV:ssä sitä, että niiden saaminen on helppoa ja se ei ole alentavaa jne. Moni eri taho ihmetellyt tätä mainoskampapanijaa, kun yleensä valtiovallan ei tarvitse tällaisia asioita mainostaa. Mainonta toimii; viimeisen neljän vuoden aikana määrä on lisääntynyt noin 10 miljoonalla henkilöllä. Voisiko syy olla, että nyt Obamalla saattaa olla lähes 10 miljoonaa uutta tukijaa vaaleissa. Tottahan toki nämä henkilöt haluavat pitää saavutetut kupongit etunsa. Obama on yrittänyt ostaa näiden ihmisten äänet.

Näin Presidentti käyttää veronmaksajien varoja oman edun tavoitteluun. Mutta tämä on itse asiassa vasta pientä, pennipeliä mitä muuta tapahtuu suljettujen seinien takana. Obama on ollut innokas aurinkokanelitehtaiden tukija. Niihin hän syytänyt jo vissiin 1 miljardi dollaria ja useita näistä tehtaista on nyt konkurssissa. Kun on tutkittu tarkemmin, niin on huomattu, että tukien taustalla saattaa olla myös se, että tehtaissa on ollut mukana monia isoja ja tärkeitä Obaman kannattajia ja rahallisia tukijoita.

Kun Clinton oli presidentti, niin hän pudotti valtion virallisesta inflaatio numeroista ruuan ja polttoaineen, jotta inflaatio ei olisi näyttänyt niin pahalta. Nykyään USA:ssa seurataan kahta eri lukua: ennen ja jälkeen Clintonin.  Samoin USA:ssa on virallinen alhainen työttömyys luku ja todellinen joka on jossain 15 % nurkilla.

Suomessakin tehtiin pieni silmänkääntötemppu EU:n liittyessä. Suomessa otettiin putkaan eniten ihmisiä vuodessa koko Euroopassa, joten päätettiin, että yksi henkilö kirjataan vain kerran vuodessa viralliseen putka rekisteriin. Näin saatiin se statistiikka siivottua nätimmäksi, koska samat juopot viedään putkaan joka viikko ja ne pilasivat Suomen tilastot.

Meillä Suomessa on oman pienen Nova group:in skandaalit, ja muita taulukauppoja. Uskon, että myös täällä pohjolassa virallisia numeroita väärennetään. Ja etenkin EU tasolla se on jo arkea, kuten on myös aivan suora valehtelemine. Mikään maa ei muka tarvitse tukipakettia, mutta sitten niitä kuitenkin tarvitaan, kenelle (kansalle vai pankeille) nämä tukirahat loppujenlopuksi oikein menee jne. Tulevaisuudessa skandaalit ja numeroilla leikkiminen tulevat lisääntymään. Siitä voit olla varma. Se mitä isot edellä, pienet perässä.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield