Blog

Oletko hullu? Testaa itsesi täällä…‏

Ohessa nopea ja helppo testi, joka osoittaa oletko normaalijärkinen. Testi käyttää politiikkaa välineenä selvittääkseen järjen juoksuasi tai sen puutetta.

Testi

1. Poliitikko A lupaa viina- ja bensaveron pois sekä Karjalan takaisin.

Poliitikko B sanoo, että kulutusjuhlat on nyt loppu. Joudumme kaikki kiristämään vyötä.

Kumpi puhuu totta? Kumpaa äänestät?

2. Auttavatko politiikka ja aatteet järkevien päätösten tekoa ja maan hallitsemista?

3. Uskotko että vihdoinkin tällä kertaa ilmiselvästi vaalien alla valehteleva poliitikko tulee pitämään sanansa?

4. Uskotko että Suomea voi johtaa hyvin puolustusministeri joka ei ole käynyt armeijaa, liikenneministeri jolla ei ole ajokorttia ja että valtiovarainministerin hommia pystyy hoitamaan henkilö, joka on opiskellut ainoastaan musiikkia ja tanssia sekä omaa luokanopettajan paperit? Ottaisiko jalkapallojoukkue valmentajaksi henkilön, joka ei ole koskaan pelannut jalkapalloa tai kuljetusalan yritys johtajakseen henkilön, jolla ei ole ajokorttia tai minkäänlaista kokemusta kuljetusalasta tai yrittämisestä yleensä? Ministereiksi tällaiset henkilöt kelpaavat mainiosti nykysuomessa!

5. Uskotko, että vielä jonain päivänä poliitikot tulevat keksimään muitakin keinoja ongelmiimme kuin veronkorotukset ja etujen leikkaukset?

6. Uskotko, että samat poliitikot jotka ovat ajaneet meidät velkavankeuteen, pystyvät luotsaamaan meidät siitä ulos?

7. Uskotko, että lööpeistä tuttu puolijulkkis poliitikko pystyy ohjaamaan Suomen uuteen nousuun?

8. Uskotko, että vielä jonain päivänä poliitikot lopettavat politikoinnin = juonittelun, riitelyn, oman pallin suojelun ja muiden puolueiden ideoiden sabotoinnin?

9. Taloustieteilijä Paul Krugman on sanonut: “Poliitikot antavat maailman palaa, koska heidän uransa kärsisi, jos he myöntäisivät virheensä.” Oletko samaa mieltä?

10. Uskotko, että poliitikot ovat nöyriä kansan palvelijoita vai että he ovat ison egon omaavia, narsistisia vallan- ja julkisuuden nälkäisiä henkilöitä?

11. Tiesitkö, että suurin osa meistä ei itse päätä ketä äänestämme, vaan media päättää sen puolestamme? 

12. Uskotko siihen valheeseen että tarvitsemme poliitikkoja?

Jos uskot politiikan harhaan, sinun on ehkä syytä tarkistaa oletko poliitikkojen ja valtaa pitävien tahojen pelinappula vai itsenäisesti ajatteleva vapaa ihminen.

Oletko Sinä hullu? 

Ihan vain tiedoksi, on olemassa uusi hallintomalli idea minkä avulla vihdoinkin pääsemme eroon poliitikoista, aatteista ja ison rahan vallasta. UAD-hallintomallissa Sinä päätät maan asioista!

Pystytkö Sinä näkemään politiikan harhan? Pystytkö kuvittelemaan uudenlaisen hyviin arvoihin ja maalaisjärkeen perustuvan yhteiskunnan, joka takaa todellisen hyvinvoinnin meille kaikille: kansalaisille, yrityksille ja valtiolle?

Haluatko Sinä antaa poliitikoille potkut?

Maailma ilman poliitikkoja olisi paratiisi!

www.suomenystavat.org

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield