Osallistu

Arvovallankumous etsii tekijöitä!

Uusi arvopohjainen Suomi tarvitsee kaikkien alojen osaajia. Kerro miten sinä voit auttaa.

– Kun jotain näin vallankumouksellista lanseerataan ja aloitetaan puhtaalta pöydältä, samalla voidaan järkiperäistää monia asioita esimerkiksi talouden ja elinkeinoasioiden suhteen. Myös oikeuslaitos, puolustusvoimat, poliisi, koululaitos, vanhustenhuolto, terveydenhuolto, eläkesysteemi ja verotus voidaan huoltaa uuteen uskoon.

Lähetä ideoita, mitä lakeja ja säädöksiä pitäisi muuttaa ja miten. Mitkä lait ja säädökset ovat jarruna yrittämiselle? Miten saada kuntien ja kaupunkien koneisto pyörimään paremmin? Miten tehdä koululaitoksesta entistäkin parempi? Miten parannetaan lasten ja vanhusten asemaa, miten maatalous saadaan uuteen uskoon ja miten suojelemme luontoa ilman että se on ristiriidassa kehityksen kanssa? Tämä on sinulle oiva mahdollisuus kantaa oma tietotaitosi kekoon uuden ja paremman Suomen eteen.

– Video: Aiomme tehdä aiheesta esittelyvideon ja etsimme sille tekijää. Ota yhteyttä, jos sinulla on tämä osaaminen hallinnassa.

– Onko kielioppi hallussa ja haluat kirjoittaa? Etsimme oikolukijaa.

– Haemme Facebookin ja muiden sosiaalisen median sivujen ylläpitäjää.

– Jos sinulla pysyy kynä kädessä ja on omia mielipiteitä, niin kirjoita ne blogin muotoon ja lähetä vierasblogiimme.

– Ovatko vieraat kielet hallussa? Haluatko kääntää UAD-tiivistelmän muille pääkielille?

– Onko sinulla hyviä ideoita siitä, miten tätä viestiä kannattaa viedä eteenpäin? 

– Jos sinulla on kysyttävää, haluat auttaa, tarjota erikoisosaamistasi tai haluat sähköpostilistalle ota yhteyttä: UNreformNow@outlook.com

Kiitos tuestasi.

Suomen Ystävät