Blog

Poliittiset puolueet pitäisi lailla kieltää.

Seppo Pennanen vastasi erääseen sähköpostiini: Kiitos mielenkiintoisesta tekstistä!

Ajatuksemme ovat hyvinkin samankaltaisia.  Minä en ole äänestänyt vuosikymmeniin. En usko tähän järjestelmään, en ns. demokratiaan, enkä myöskään sananvapauteen, joka meillä väitetään olevan. Siellä, missä pitäisi sanoa, ei eriäville mielipiteille löydy sijaa.

Poliittiset puolueet pitäisi lailla kieltää. Se ei voi tulla onnistumaan, koska ne tekevät lait. Puoluejärjestelmä on tehnyt yhteiskunnastamme tämän tehottoman tuhoon tuomitun hyvinvointiyhteiskunnan, joka on enää hyvinvoivien yhteiskunta. Jokainen vallassa oleva puolue, on luonut omat tukiyksikkönsä joita seuraaavat eivät ole koskaan uskaltaneet purkaa. Tästä parhaana esimerkkinä ¨käy terveydenhuolto. Järjestelmä on läpeensä mätä ja täysin korruptoitunut, suomalaiseen sivystyneeseen tyyliin. Joka kerta kun järjestelmään laitetaan uutta rahaa, siitä 90 % jää hallinnollisiin himmeleihin. Kansalaisten saamat palvelut eivät parane yhtään, vaikka lisää rahaa laitettaisiin kuinka paljon tahansa.

Valkokaulustyöläisille on jokainen vallassa ollut puolue tehnyt omat linnakkeensa, joita ei koskaan pureta. Joka ikiseen asiaan löytyy kymmenen asiantuntijaa puhumaan paskaa. Huvittavin esimerkki löytyi kerran, kun eksyin yrittäjänä menemään johonkin Ely-keskuksen järjestämään tahatumaan teemalla; Eu_lta tukea yrittämiseen. Paikalla olleesta sadasta hengestä 96 kuului johonkin hallinnolliseen himmeliin. Neljästä yrittäjästä olin ainoa, jota ei suurin piirtein oltu määrätty paikalle tukien edellytyksenä. Siellä ne kurppanat puhuivat viisaita yrittämisen edellytyksistä. Ihmiset joilla yhdelläkään ei ollut minkäänlaista kokemusta todellisesta yrittäjän elämästä. Tämän jälkeen olen pitänyt itseni erossa moisista tapahtumista.

Ainoa mahdollisuus saada yhteiskuntamme vielä jotenkin järkiinsä, olisi aloittaa kaikki alusta. Olisi pohdittava jokainen asia uudelleen. Tämä takin paikkaussysteemi ei tuo mitään parannusta, vaan korjaa kauluksen, mutta tekee hihaan reiän.

Poliittisten puolueitten tärkein tehtävä on vastustaa toisia puolueita. Mitään ei voida korjata.

Suomalaiset yritykset pärjäävät siksi, että siellä ei ole moista demokraattista systeemiä jarruttamassa, vaan päätökset tapahtuvat ylhäällä ja niitä ei voi vastustaa samassa mitassa kuin yhteiskunnallisissa asioissa.

Demokratia ja ns. sananvapaus on jatketta kirkon vallalle. Kun kirkot menettivät voimansa ohjata ihmisiä, piti keksiä uusi vastaava järjestelmä, keksittiin demokratia ja sananvapaus. sekin toimi hetken. Suurin piirtein 70-luvulta alkaen Suomessa, homma on vähitellen karannut täysin hallinnasta.

Seuraavana kansalle on annettu Some, jolla yritetään pitää karja aisoissa.

Demokratia vetää viimeisiä hengen vetojaan. Hyvä diktaattori on paljon parempi kuin huono demokratia ja nimenomaan länsimaissa on vain huonoa demokratiaa. Kyllä poliitikot tietävät mitä pitäisi tehdä, mutteivat tiedä kuinka tulisivat seuraavissa vaaleissa valituiksi, jos niin tekisivät, kertoo kaiken oleellisen. Oma etu on tärkein, sitten puolueen etu, osuuskaupan etu, paikallisosaston etu ja yhteiskunnan etu sitten joskus, yleensä sitten kun kaikki jaettava on jo käytetty.

Ihminen on vain sellainen, ei kovin viisas eläin.

Olen yritellyt kirjoitella silloin tällöin toisenlaisista ajatuksista, mutta erityisen huonolla menestyksellä. Ajatukseni ovat liian erilaisia, siksi olen päättänyt keskittyä oleelliseen; nauttimaan loppuelämästä. kesät Suomessa ja talvet Espanjassa. Yritän noudattaa joka ikinen päivä oheista ohjettani:

Kaikki on hyvin!

Skp, Seppo Pennanen Oy

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield