Sysmä

Alla linkit ilmaiseen Sysmän Koulut ja Koululaiset PDF kirjaan.

Tätä kirjan PDF versiosta voi vapaasti levittää. Kirja on kolmessa eri osassa, koska siinä on 350 sivua ja paljon (raskaita) kuvia.

Teemme kirjasta uuden ilmaisen PDF version ja toivomme siihen mahdollisimman paljon korjauksia, kuvia ja uutta tietoa. Etenkin vanhat koulu aiheiset kuvat on hyvä laittaa talteen, ennen kuin ne häviävät lopullisesti. Ne ovat tärkeä osa Suomen ja Sysmän historiaa.

Toivomme: Kuvien nimi luetteloiden täydennyksiä ja korjauksia. Vanhoja koulu- ja luokkakuvia. Parempia YO-kuvia. Koulujen historia faktoja. Vanhoja kouluaiheisia kuvia. Vanhoja Sysmän nuorisoa koskevia kuvia. Kaikkia historiallisia kuvia Sysmästä, sen asukkaista ja maisemista.

Kuvia ja informaation voi lähettää: toimisto@suomenystavat.org

Osa I: https://suomenystavat.org/wordpress/wp-content/uploads/2020/06/Sysm%C3%A4n-Koulut-ja-Koululaiset-OSA-I.pdf

Osa II: https://suomenystavat.org/wordpress/wp-content/uploads/2020/06/Sysm%C3%A4n-Koulut-ja-Koululaiset-OSA-II.pdf

Osa III: https://suomenystavat.org/wordpress/wp-content/uploads/2020/06/Sysm%C3%A4n-Koulut-ja-Koululaiset-OSA-III.pdf

Toinen ilmainen e-kirja on Markku Kurkisen tarina Sysmän Soiniemestä ja hänen kuvaus oman aikansa historiasta.

Paimenpojan päiväkirja. Tämä kirja on omistettu kodilleni Sysmän Soiniemelle, jonka kauniin luonnon keskellä olen saanut viettää elämäni.

Linkki: https://suomenystavat.org/wordpress/wp-content/uploads/2020/06/Paimenpojan-p%C3%A4iv%C3%A4kirja-Markku-Kurkinen-Sysm%C3%A4.pdf

Kolmas ilmainen e-kirja on Soiniemi Kirjan toinen painos. Ensimmäinen painos oli painettu laitos, ja nimeltään Soiniemi Muistikuvina.

Linkki: https://suomenystavat.org/wordpress/wp-content/uploads/2020/07/Soiniemi-Kirja-Sysm%C3%A4.pdf