Blog

Syy Suomen nykyiseen ahdinkoon on ahneus

Vierasblogi:
Syy Suomen nykyiseen ahdinkoon on ahneus. Halpaa halpaa ja halvalla pitää saada.
Siinä on syy tähän tilanteeseen. Ja ei pienivaraisen auta mennä esittämään suurta niinkuin Suomen herrat ovat tehneet ja teksvät mieluusti edelleen.

Olen toiminut jo vuosia yksityisyrittäjänä.
En minä ole vielä niin lahopää, että otan velkaa ja lainaan ne rahat sellaiselle, joka ei niitä maksa koskaan takaisin.

Velkaa otetaan nyt 14000000 joka päivä. Mihin ne rahat menevät? Minä kerron.
Ne menevät esim. Virolaisille Venäläisille Puolalisille jne. työläisille, joita täällä on todella paljon. Eivät ne laita rahojaan kulutukseen täällä suomessa. Kyllä ne rahat menevät sinne heidän kotimaahansa vaurastuttamaan heitä. Siis suoraa TUKEA näille maille. Ja suomalaiset on työttömänä. Työnantajille pitää laittaa vero halpatyövoiman käytöstä.

Nämä työnantajahelpotukset ja lomarahan supistukset jne. On niitä tässä tehty yhteisöveron alennusta ja työnantajamaksun alennusta. Seurauksena on ollut työpaikkojen väheneminen. Miksi. Minä tiedän asian tarkkaan. Totta helkutissa ne rahat menevät omistajien ja sijoittajien tilille. Se on taivaan tosi. Niin käy myös nyt Sipilän tukieuroille, jotka siirretään työntekijöiltä yrityksille. Olisi kannattanut hiukan koulussa perehtyä ihmisen psykologiaan. Voihan sitä vieläkin päivittää tietojaan.
Nyt pitää lisätä suomalaisten ostovoimaa eikä missään nimessä vähentää.

Yksityisyrittäjien asiakkaina on työtätekevät kansalaiset ja eläkeläiset, joten tällä on suora vaikutus myös meihin yksityisyrittäjiin. Aivan samassa asemassa ollaan.
Nyt on vielä tapahtunut sellaista, että jotkut yrittäjät yrittävät varastaa toisilta yrittäjiltä tavaraa tilaamalla ja jättämällä lskut maksamatta. Sitten myydään halvalla maksamatta veroja. Aion muuten kohta lopettaa yritystoiminnan ettei käy huonosti. No katsotaan mitä tässä voi tehdä.

Maahanmuuttajista hiukan. Nämä täällä olevat maahanmuuttajat saavat tosi tukevat sosiaalituet.
He lähettävät rahaa. Siis meidän rahaa Afrikkaan perheilleen. Näillä rahoilla he maksavat matkansa ihmissalakuljettajille. Ei Afrikkalaisilla muuten ole esim. 10000 euron summaa /nenä. Näin se homma toimii.
Olen itse heiltä kuullut että lähettävät sinne rahaa. Me siis maksetaan salakuljettajille.
Saadaan mitä tilataan ja tilaaja maksaa. Näin se homma toimii. Tänne pohjolan perukoille tulevat ne sairaalloiset ja vähimmin koulutetut ihmiset. Kyllä ne siellä keskieuroopassa parhaat valitsevat. Ei ne tyhmiä ole.

Sipilän tarjous omasta talosta maahanmuuttajien käyttöön oli hyvä mainos. Ruotsalaiset tarjosivat oikein suoran junakyydin suomeen.
Sipilä ehdotti myös että otetaanpa lentokone ja haetaan ne kaikkein hädänalaisimmat suoraan tänne suomeen.
Pääministeri on pääministeri eikä mikään kipusisko.
Kyllä siinäkin lennossa on pienestä eläkkeestä maksamista. Kyllä auttaa pitää mutta ollaanpa nyt asiallisia siinäkin hommassa.

Meidän pitää tehdä oikeita asioita Suomen hyväksi. Kaikki asiat ja niiden seuraukset on nyt kaivettava tosissaan esiin.
Olen seurannut tätä kehitystä. Nämä ovat omia havaintoja ja ajatuksia. Ei meidän saa olla toisten vietävissä. Ratkaisuja on tehtävä nyt pakon edessä eikä kuunneltava mitä muut maat sanovat. Niin hekin tekevät.

Yrittäjä

This Post Has 1 Comment

  1. Link says:

    Suomen velkaantumisen syy ei ole tuottavuudessa tai tyontekijoiden palkoissa eika julkisissa menoissa. Suomi velkaantuu vakisin yksityispankeille koska koron takia velan maara on aina suurempi kuin liikkeellaolevan rahan maara.

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield