Blog

Tapetaan venäläiset ydinaseilla…

Venäjä vs Ukraina

Ohessa on hyvä esimerkki, kuinka länsimedia on yhteisvoimin täysin hiljaa Yulian ja Nestorin välisestä puhelinkeskustelusta, jonka venäläiset äänittivät ja vuotivat. Sitä ei soiteta missään. Jos Putin olisi sanonut jotain tällaista, niin sitä soitettaisiin ympärivuorokauden kaikissa medioissa. Myöskään sitä ei kerrota, että vallankaappauksen takana on äärioikeistolaisia voimia.

Ukraina, länsimedia sekä länsivaltiot ylläpitävät yhteisvoimin yllä kuvaa pahasta Putinista ja viattomasta Ukrainan omasta Eloveena naisesta Yuliasta. Vaikka he eivät tietenkään tarkoita sananmukaisesti, että venäläiset pitää tappaa, niin se kuvaa heidän mielenlaatuaan.

Länsivaltiot ja media eivät ole sopineet, että äänityksestä ei puhuta, vaan se on itsesensuuria. Länsi halua pitää Putinin pahana hyökkääjänä, joten kaikki sellaiset asiat jätetään kertomatta, mitkä puoltavat Putinin tekoja. Näin meitä kusetetaan. Oli sitten kyse mistä tahansa, niin nykymaailmassa on vaikea saada todellista kuvaa mistään.

Mutta tästä äänityksestä kyllä selviää se, että Yulia ei ole mikään eloveena tyttö, vaan raaka ammatti poliitikko. Hän sanoo, että 8 miljoonaa venäläistä, jotka ovat Ukrainassa pitää tapaa ydinaseilla.

A phone conversation was just leaked – allegedly by Putin and Russian intelligence officials, who are suspected of “monitoring” Ukrainian communications – between parliamentarian Nestor Shufrych and former Prime Minister and probable future Ukrainian president, Yulia Tymoshenko.

Tymoshenko makes the following threats: “I’ll use all my connections, I’ll raise the whole world – as soon as I’m able to – in order to make sure… not even scorched earth will remain where Russia stands.”

Shufrych then asks what they should do now with the 8 million Russians who stayed in Ukraine. Tymshenko’s response… “They must be killed with nuclear weapons.”

http://thecrux.com/this-is-why-ukraine-is-ready-if-russia-attacks/

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield