Blog

Tohtorin puhe Obaman edessä kuohuttaa…

Dr. Benjamin Carson piti puheen, joka on räjähtänyt netissä. Valkoinen talo ei pitänyt puheesta.  Mutta kansa on innostunut siitä.

Mutta mikä puheessa on kaikkein ihmeellisistä, ei ole se, että se olisi jonkun oppineen ekokoomikon vaikeatajuinen puhe, vaan se, että se on on pelkää maalaisjärkeä.

Puhe on samaa tavaraa, kun mitä kuulee jokaisen pikkukylän kahviossa tai baarissa, Suomessa sekä Amerikassa. Ja tämän takia se on räjähtänyt netissä. Tavallinen kansa on innoissaan siitä, koska vihdoinkin joku uskalsi kertoa sen miten asiat todella ovat, eikä pitänyt tyypillistä poliitikon puhetta, joka on täynnä tyhjiä korulauseista, joita kukaan ei ymmärrä. Ja se myös on merkillepantavaa, että se pidettiin USA:n presidentin edessä. Monet viralliset tahot sanoivat, että oli epätahdikasta pitää Obamaa kritisoiva puhe häne paikalla ollessa. Mutta taas monet muut ovat sitä mieltä, että  on hienoa, että joku uskalsi vihdoinkin puhua suoraan asioista. Kun meillä kansalaisilla nimenomaan pitäisi olla mahdollisuus sanoa suoraan mitä mieltä olemme.

Meidän ajama uusi arvopohjainen hallintomalli on myös erittäin maanläheinen ja se poistaa kaiken turhan poliittisen valtapelin. Onko Suomi valmis sille? Ehkä on ehkä ei? Ehkä asiat, noin yleisesti ottaen ovat vielä liian hyvin. Kansa on aivopesty ja peloteltu valtion taholta ja järjettömän kulutushysterian vallassa, että ennekuin se kiinnostuu tällaisista asioita; asioiden täytyy olla tosi huonosti.

Puheen löydät täältä… 

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield