Blog

Valtioiden typerät johtajat!

On aivan uskomatonta kuinka lapsellisia monien valtioiden johtajat voivat olla. USA kritisoi Venäjään siitä, kun siellä lehdistön ja opposition johtajia tapetaan ja sorretaan. Kostoksi tästä Putin kaikessa suuressa viisaudessaan estää amerikkalaisia pariskuntia adoptoimasta venäläisiä orpoja. Mistähän tyrärännin oppikirjasta Putin veti tämän valtavan hienon idean?

Kuka tästä kärsii: USA:n valtion johto? Ei, vaan Amerikkalaiset vanhemmat ja etenkin Venäläiset orvot, joita siellä on valtavasti. Ja venäjän valtio maksaa näiden orpojen ylläpidon, joten sekin kärsii tässä. Mutta eniten se vaikuttaa tietenkin lapsiin, jotka elävät siellä aika surkeissa laitosoloissa . Eli Putin kaikessa viisaudessaan on valmis vahingoittamaan jo ennestään kärsiviä lapsia poliittisten asioiden takia, tai mikä on vielä pahempaa; koston takia!

Tämän päivän johtajat ovat todellakin näin hulluja, kun ihan suoraan sanotaan. Eikä tämä koske vain Venäjää, vaan valtaosa maapallon johtajista on näin sekaisin. He tekevät täysin järjettömiä päätöksiä aivan lapsellisista syistä. Oma etu, politiikka, vallan ja rahan ahneus, kosto jne. menee kaiken järjen ja oikeuden edelle. Ja kun vielä tiedetään, että Putin konnakoplansa kanssa tapattaa opposition ja lehdistön edustajia mielensä mukaan. Eli Amerikkalaisten syytökset eivät ole hatusta vedettyjä, vaan täyttä totta.

Putinin valta perustuu populistisiin vetoihin; eli sellaisten asioiden höpöttämiseen joka uppoaa (tyhmään) kansaan kuin häkä. Meillä Suomessa edesmenneen Toni Halmeen vastaavat vaalilupaukset upposivat (tyhmään) kansaan. Karjala takasin, Somalit takaisn Afrikkaan, viina vero alas jne. Kukaan omilla aivoilla ajatteleva henkilö ei lähtisi tälläisen politiikon mukaan. Mutta valtaosa kansasta on todellakin näin tyhmiä. He ovat onnellisia, kun valtion antaa heille mahdollisuuden ostaa vähän roinaa, leluja, matkan etelään ja halpaa olutta lähiökuppilassa. Heidät on ostettu näin halvalla. Mutta tällä on hinta: elinikäinen orjuus valtion äen vetäjänä.

Tämä Putin veto joka ei ole ainoa täysin järjetön ja typerä veto on sama, kuin jos sinä sanoisit naapurillesi, että koska et leikannut orapihlaja aitaa ajoissa, niin meidän Jussi (lapsesi) ei enää pääse leikkimään teidän lapsen Villen kanssa, vaikka ovat parhaita kavereita. Eli täysin lapsellista ja järjetöntä toimintaa.

Ja mikä pahinta me kansalaiset vain katsomme tätä typeryyttä sivusta ja teemme (käytännöllisesti katsottuna orjina) hikihatussa töitä verojen eteen, jotta poliitikot pääsevät tuhlaamaan ne täysin typeriin asioihin.  Sitten kun valtion tulot vähenevät, niin sitten nostetaan eläkeikää, lasketaan palkkoja ja vähennetään etuja, jotta politiikkojen ja johtajien ei tarvitse miettiä vaikeita kysymyksiä, että millä saadaan rahat riittämään.

Eikö tähän typeryyteen ole aika tehdä loppu?

Koska sinun mittari tulee täyteen?

Eikö meidän ehdottama suunta saattaisi olla vastaus tähän typeryyteen?

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply

Comment Spam Blocking by WP-SpamShield